آیا در قرآن، پیشگویی‌هایی هم وجود دارد که به حقیقت پیوسته باشد؟!
پرسش
آیا در قرآن، پیشگویی‌هایی هم وجود دارد که به حقیقت پیوسته باشد؟!
پاسخ اجمالی
همان‌گونه که می‌دانید قرآن کتاب هدایت و راهنمایی بشر به سوی سعادت و کمال است، نه کتاب پیش‌گویی. اما در عین حال مواردی از پیش‌بینی اتفاقات و حوادث آینده نیز در آن مشاهده می‌شود؛ مانند:
1. پیروزی رومیان بر ایرانیان.[1]
2. اعلام این‌که پیامبر اسلام(ص) آخرین پیامبر است[2]، و این‌که تا کنون فردی نتوانسته - حتی به دروغ - ادعای پیامبری کرده و مکتب او جهانگیر شود.
3. این‌که هیچ فرد یا گروهی نخواهند توانست مانند قرآن را بیاورد.[3]
4. این‌که دین اسلام، دینی جهانگیر خواهد شد و هرگز نابود نخواهد گشت.[4]

[1] . روم، 3-2.
[2] . احزاب، 40.
[3] . اسراء، 88.
[4] . توبه، 8؛ صف، 8.