چگونه افراد بد حجاب می توانند در حوزه علمیه درس بخوانند؟
پرسش
من دختر 20 ساله ای هستم که خیلی دوست دارم بروم حوزه علمیه و درس بخوانم ولی چون حجاب درستی ندارم می دانم که قبول نمی شوم به نظر شما باید چه کار کنم؟
پاسخ اجمالی

تحصیل علم و دانش در همه رشته ها بسیار با ارزش بوده و موجب کمال انسان است، اما رسیدن به ارزش و کمالات ناشی از علم دارای مقدمات و سختی هایی است که ناگزیر باید آن مقدمات را فراهم و سختی ها را تحمل کرد.

ورود به حوزه علمیه و تحصیل علوم دینی نیز از این قاعده مستثنا نیست بلکه سختی ها و مشقت های آن از تحصیل در سایر رشته ها بیشتر است. کسانی از عهده تحمل این سختی ها بر می آیند که واقعاً عاشق این علم باشند . بعد از تحمل سختی هاست که شیرینی و لذت زحمات خود را درک خواهند کرد، لذتی که حاضر نیستند آن را با هیچ چیز دیگر معامله و معاوضه کنند.

ما علاقه و اشتیاق شما به تحصیل در حوزه علمیه را به فال نیک گرفته و برای شما در این راه آرزوی موفقیت و پیروزی می کنیم . امیدواریم با توکل به خدا و با اعتماد به نفس در این راه گام های استواری بردارید و به موفقیت های بزرگی دست یابید. بدیهی است که رعایت حجاب و دیگر دستورات خداوند مهربان از مقدمات اولیه و لازم ترین سرمایه این مسیر مقدس است که هر فرد علاقه مندی باید برای رسیدن به هدف خود به آن عنایت کامل داشته باشد.

لازم به تذکر است رعایت فرهنگ حجاب در پو شش، راه رفتن ، سخن گفتن و.... یکی از دستورات خداوند مهربان است که حتی اگر علاقه به تحصیل در حوزه علمیه هم نباشند، بر همه زنان و مردان لازم است و دارای آثار و برکات فروانی در زندگی فردی و اجتماعی انسان هاست. از خداوند منان توفیق همگان در عمل به احکام الهی را خواستاریم.