بنابراین آیا می توان به اندازه یک بند انگشت هم مسح را انجام داد؟
پرسش
در رساله آیت الله فاضل لنکرانی ذکر شده که مسح سر در وضو به هر میزان که باشد صحیح است بنابراین آیا می توان به اندازه یک بند انگشت هم این کار را انجام داد؟
پاسخ اجمالی
فتوای مراجع عظام تقلید در این باره چنین است: [وقتی سر را به چهار قسمتِ چپ، راست، عقب و جلو تقسیم کنیم]  یک قسمت از چهار قسمت سر، که مقابل پیشانى است جاى مسح مى‏باشد و هر جاى این قسمت را به هر اندازه مسح کند کافى است .اگر چه احتیاط مستحبّ آن است که از درازا به اندازه درازاى یک انگشت و از پهنا به اندازه پهناى سه انگشت بسته، مسح نماید."[1] بنابراین مسح به هر مقدار که باشد کافی است.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 157.