اگر نمازگزار، زودتر از امام جماعت و عمداً سلام نماز را بگوید و نماز را تمام کند، نمازش باطل می شود؟
پرسش
اگر نمازگزار، زودتر از امام جماعت و عمداً سلام نماز را بگوید و نماز را تمام کند، نمازش باطل می شود؟
پاسخ اجمالی

فتوای مراجع تقلید: «اگر مأموم پیش از امام (جماعت) عمداً هم سلام دهد نمازش صحیح است». [1] هر چند احتیاط مستحب این است که در ذکرهای نماز از امام جماعت - خصوصاً در سلام نماز- متابعت شود. [2]

پاسخ 5134 (سایت: 5666) را مطالعه کنید.

[1] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 795- 796، م 1468.

[2] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 795- 796.