آیا عبدالله بن جعفر فرزندی به نام حسین نیز داشت که در کربلا به شهادت رسید؟
پرسش
لطفاً زندگی‌نامه حسین بن عبدالله بن جعفر را که روز عاشورا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسید، بیان نمایید.
پاسخ اجمالی

تنها بر اساس گزارش یکی از منابع، فردی به نام حسین بن عبدالله بن جعفر در میان شهدای کربلا بود که روز عاشورا در دفاع از امام حسین(ع) به شهادت رسید.[1]

گفتنی است به غیر از این گزارش، به اطلاعات دیگری از این شهید در دیگر منابع تاریخی دست نیافته و نیز نامی از وی در زیارت‌نامه‌ی شهدای کربلا نیافتیم.

[1]. ابن حزم اندلسی‏، ابو محمد علی بن احمد، جمهرة انساب العرب‏، ص 68، بیروت، دار الکتب العلمیة، چاپ اوّل‏، 1418ق.