آیا مذی نجس است؟
پرسش
در بازی با همسر یا دیدن تصاویرشهوت برانگیز اگر مقداری آب از مجرای آلت مرد (به رنگ سفید و غیر چسبنده) به فرش ریخته شود با توجه به مساله 79 رساله فکر کنم«مَذْى» باشد آیا این آبی که به فرش ریخته شده باشد پاک است یا نجس؟در صورتی که جواب این باشد که قبلا بعد از بول استبراء کرده باشم پاک است اگر شک در استبرا داشته باشیم چطور؟ لطفاً در صورت ممکن نظرات مختلف مراجع تقلید را بگذارید و آیا در این مورد می توانم تقلید کنم؟
پاسخ اجمالی

نشانه های منی مشخص است [1] و به آبی که بعد از ملاعبه با همسر از انسان خارج می شود و نشانه های منی را ندارد، "مذی" [2] گفته می شود که پاک است.

اما اگر شک کردید آبی که خارج شده است مذی است یا بول؟ اگر استبراء کرده باشید، آن آب پاک است [3]

ولی اگر انسان شک کند استبراء کرده یا نه؟ و رطوبتى از او بیرون آید که نداند پاک است یا نه، نجس مى‏باشد. و چنانچه وضو گرفته باشد باطل مى‏شود، ولى اگر شک کند استبرائى که کرده درست بوده یا نه، و رطوبتى از او بیرون آید که نداند پاک است یا نه، پاک مى‏باشد؛ وضو را هم باطل نمى‏کند. [4]

آن چه بیان شد نظر اکثر مراجع محترم است.

[1] برای دیدن نشانه های منی به سؤال 2991 (سایت: 3236) (علائم منی) مراجعه کنید.

[2] برای دیدن سؤالات مشابه، به سؤالات 1895 (سایت: 2719) و 3183 (کاربر) و 12326 (کاربر) همین سایت مراجعه کنید.

[3] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص: 63

[4] همان.