آیا شیر دادن به بچه، با سینه‌ای که زخم شده و ممکن است همراه شیر، مقداری خون هم به داخل دهان نوزاد رود، اشکالی دارد؟
پرسش
با سلام؛ گاهی اوقات سر سینه‌ام زخم می‌شود و همراه شیر، مقداری خون هم به داخل دهان نوزادم می‌رود. با توجه به اینکه فرزندم فقط از شیر خودم استفاده می‌کند و یک سینه هم آن‌قدر شیر ندارد تا نوزاد را سیر کند. آیا شیر دادن به بچه با سینه‌ای که زخم شده اشکالی دارد؟
پاسخ اجمالی

تا یقین به برخورد شیر با خون نداشته باشید، مانعى ندارد. و بر فرض برخورد خون هم، چنانچه شیر دادن به نوزاد از طریق دیگر زحمت داشته باشد، اشکالی ندارد.

ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
تا یقین به اصابت شیر با خون نداشته باشید، شیر دادن به نوزاد مانعى ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
چنانچه راهی برای تغذیه او جز این نباشد یا زحمت داشته باشد مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض ضرورت مانعی ندارد.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.