کد سایت fa30424 کد بایگانی 35492 نمایه مواردی که نفقه شامل آنها می‌شود
طبقه بندی موضوعی گوناگون
برچسب همسر|نفقه
خلاصه پرسش
آیا هزینه‌های رفت و آمد یک خانم شاغل به محل کارش، جزو نفقه اوست که بر عهده شوهرش باشد؟
پرسش
آیا خانمی که شاغل است و خودش درآمد دارد، باید هزینه‌های رفت و آمد به محل کارش را خود بپردازد یا شوهرش؟ آیا نفقه شامل این موضوع هم می‌شود؟
پاسخ اجمالی

زوجه از باب نفقه، بیش از مسکن و لباس و غذاى متعارف و متناسب با شأن خودش و هزینه‌ی درمان‌هاى متعارف، حق مطالبه چیزى از شوهر ندارد. و مورد مذکور در سؤال، تحت نفقه قرار نمی‌گیرد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
زوجه از باب نفقه بیش از مسکن و لباس و غذاى متعارف و متناسب با شأن خودش و هزینه درمان‌هاى متعارف، حق مطالبه چیزى از شوهر ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
به عهده خود خانم است.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
نفقه شامل مورد مذکور در سؤال نمی‌شود.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.