منظور از لواط کردن چیست؟
پرسش
منظور از لواط کردن چیست؟
پاسخ اجمالی

لواط با ادخال تمام حشفه مرد در دُبر مرد دیگر محقق مى‏شود‏ [1] این گناه از بزرگترین گناهان است که خداوند در قرآن، خبر از عذاب و هلاکت قوم لوط به علت ابتلا به این گناه، را داده است. [2] گناه بزرگی که در بعضی از روایات از آن به "کفر به خداوند" یاد شده است. [3] برای این گناه، مجازات و حدود سنگینی از جمله قتل و اعدام تعیین شده است. [4]  مسلماً خداوند توبه حقیقی را قبول می کند اما از این حقیقت نباید غافل شد که عمل شنیع لواط آثار وضعی خاصی (مثل حرمت ازدواج فرد لواط کننده با دختر و خواهر و مادر فردی که با او لواط انجام داده است) را به دنبال دارد که حتی با توبه حقیقی آن آثار بر طرف نخواهد شد. [5]

[1] محمدتقی، بهجت، جامع المسائل ، ج‏5 ، ص174.

[2] هود، 82.

[3] محمد بن حسن، حرعاملی، وسائل الشیعه،ج20،ص340.

[4] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 818.

[5] رجوع شود به نمایه: آثار وضعی لواط، سؤال 1647 (سایت: 1657).