در زمان اجرای مناسک حج و عمره لازم است چه مقدار از چهره زن آشکار باشد؟
پرسش
با سلام، در زمان اجرای مناسک حج و عمره لازم است چه مقدار از چهره زن آشکار باشد؟ آیا پوشاندن پیشانی تا روی ابروها جایز است؟
پاسخ اجمالی
مراجع عظام تقلید در این باره می‌گویند:
زن مُحْرم نباید تمام یا قسمتى از صورت خود را با نقاب یا روبند و مانند اینها بپوشاند. و صورت به مقدارى که در وضو شسته مى‌شود باید باز باشد. البته پوشاندن گوشه‌هایى از بالا یا پایین صورت یا دو طرف آن به طورى که پوشاندن صورت بر آن صدق نکند مانع ندارد، چه در نماز چه در غیر آن.[1]

[1]. خمینى، سید روح اللّٰه موسوى، مناسک عمره مفرده (محشى ویژه بانوان)، ص 120، م 237 و 238، نشر مشعر، قم، سى و چهارم، 1428 ه‍ ق.