کد سایت fa4852 کد بایگانی 4547 نمایه شرط اجازۀ پدر در ازدواج موقت دختر باکره
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|اجازه ولی
خلاصه پرسش
نظر آیت الله خامنه ای در خصوص اذن پدر دختر باکره در ازدواج موقت چیست؟
پرسش
من مقلد آیت الله خامنه ای هستم می خواستم ببینم آیا ایشان رساله دارند اگر دارند از کجا می توان تهیه کرد؟ همچنین در خصوص نظر ایشان در مورد ازدواج موقت دختر باکره در سایت های مختلف به نظرات ضد و نقیضی بر خوردم نظر صریح ایشان در خصوص اذن پدر دختر باکره در ازدواج موقت چیست؟
پاسخ اجمالی

رساله عملیه حضرت آیت الله خامنه ای (اجوبة الاستفتائات) به فارسی ترجمه شده است. فتواهای ایشان به زبان فارسی را می توانید با مراجعه به   توضیح المسائل مراجع (رساله عملیه ای که فتواهای سیزده نفر از مراجع معظم تقلید از جمله فتواهای ایشان در آن چاپ شده است) به دست آورید.

ایشان در باره اذن پدر دختر باکره در ازدواج موقت می فرمایند:" بنابر احتیاط واجب، باید از پدر یا جد پدریِ خود اجازه بگیرد." [1]

معنای احتیاط واجب این است که ایشان در این مسأله فتوا نداده اند، بلکه احتیاط کرده اند و مقلدین ایشان می توانند به این احتیاط عمل کنند و می توانند به فتوای مرجع تقلید دیگری که در این مسأله فتوا داده و اجازه پدر را شرط نمی داند عمل کنند.

برای آگاهی بیشتر رجوع کنید به:

نمایه شرط اجازه پدر در ازدواج موقت با دختر باکره، سؤال 1239 (سایت: 1226).

. [1] توضیح المسائل مراجع، ج 2، ص 387، مسئله 2376.