حکم دیدن شخص نامحرم از طریق رایانه، تلویزیون، ماهواره و... چیست؟
پرسش
آیا دیدن شخص نامحرم از طریق رایانه، تلویزیون، ماهواره و دیگر وسایل الکترونیکی تصویری حرام است؟
پاسخ اجمالی

حضرت آیت ا... خامنه ای در پاسخ به سؤالی در این زمینه فرموده اند: نگاه کردن به تصویر زن نامحرم، حکم نگاه کردن به خود زن نامحرم را ندارد، بنا بر این اگر نگاه از روى لذّت نبوده و خوف افتادن به گناه نباشد و تصویر هم متعلّق به زن مسلمانى که بیننده آن را مى‏شناسد نباشد، اشکال ندارد و بنا بر احتیاط واجب نباید به تصویر زن نامحرم که بطور مستقیم از تلویزیون پخش مى‏شود، نگاه کرد ولى در پخش‏ غیر مستقیم تلویزیونى اگر ریبة(قصد شهوت جنسی) و ترس افتادن به گناه نباشد، نگاه کردن اشکال ندارد.[1]

[1]. توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 972 ، س 1182 و 1187.