راه حرص شدید و حقیقی به علم چیست؟
پرسش
با سلام خدمت حضرت آیت الله هادوی تهرانی «دامت برکاته» لطفاً بفرمائید راه حرص شدید و حقیقی به علم چیست؟
پاسخ اجمالی

نظر حضرت آیت الله هادوی تهرانی «دام ظله العالی» در این خصوص به شرح زیر می باشد:

اشتیاق به علم موهبتی الهی است. ولی می توان این احساس را از برخی طرق تقویت کرد:

1. تحصیلات منظم و گام به گام، شیرینی دانستن را در کام آدمی تقویت می کند و در هر مرحله اشتیاق به دانستن را افزونتر می سازد.

2. آشنایی با سرگذشت علما و دانشمندان عشق به دانش را تقویت و میل به علم را بیشتر می کند.

3. توجه به ارزش و ثمرات واقعی دانش باعث میل به دانستن و اشتیاق به علم می شود.

4. درخواست از درگاه الهی برای دستیابی به موهبت الهی اشتیاق به علم موجب توفیق در این مسیر خواهد بود.

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: آیات علم در قرآن، سؤال شماره 3651 (سایت: 4274).

2. نمایه: شرایط و دعای مطالعه، سؤال شماره 763 (سایت: 808).

3. نمایه: تقویت حافظه، سؤال شماره 870 (سایت: 1267).