اگر امکان شستن فرش نجس نباشد چه باید کرد؟
پرسش
اگر ادرار در وسط فرش ریخته باشد و نشود فرش را شست چه باید کرد؟
پاسخ اجمالی

تنها راه پاک شدن لباس  و پتو یا فرشی که نجس شده است شستن با آب است[1]، و اگر امکان شستن فرش نجس با آب وجود نداشته باشد فرش بر نجاست خود باقی است و باید کاری کرد که تماس همراه با رطوبت با محل نجس فرش حاصل نشود و نجاست فرش به چیزهای دیگر سرایت نکند. برای این کار می توان پارچه یا روکش دیگری روی قسمت نجس فرش پهن کرد تا مانع تماس اشیاء دیگر (همراه با رطوبت) با آن شویم؟

[1]. توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص: 54، س 73 و ص118.