چگونه باید از ارتباط جنسی با کسی که قصد ازدواج با او را داشتم توبه کنم؟
پرسش
چگونه باید از ارتباط جنسی با کسی که قصد ازدواج با او را داشتم توبه کنم؟ هر دو از کاری که کردیم پشیمانیم. البته این ارتباط فقط سطحی و روی بدن بوده می خواستم بدانم چکار کنیم تا خدا از گناه ما بگذرد؟
پاسخ اجمالی

زنا عبارت است از: "إیلاج ذکر الإنسان حتى تغیب الحشفة فی فرج امرأة- قبلاً أو دبراً- محرّمة، من غیر سبب مبیح و لا شبهة"؛ دخول آلت تناسلی مرد در آلت زن (جلو یا عقب) به اندازه حشفه (ختنه گاه) بدون ازدواج، یا شبهه آن را زنا گویند. [1]

بر این اساس؛ اگر چه عملی که انجام شده، زنا نیست، اما حرام و گناه محسوب می شود؛ زیرا هرگونه تماس و ارتباط با نامحرم به قصد لذت جنسی گناه و حرام است. ولی در عین حال خداوند وعده داده که اگر گناه کار توبه کند توبه اش را می پذیرد و از گناهانش می گذرد. لازم به ذکر است که ازدواج شما اشکال شرعی ندارد.

برای آشنایی با این مسئله لطفاً نمایه های زیر را مطالعه کنید:

راه های پاک شدن از گناه، 798 (سایت: 860) .

آمرزش گناه کبیره، 843 (سایت: 914) .

راه رهای از گناه، 5207 (سایت: 5473) .

توبه از گناه و محبوب خدا شدن، 3704 (سایت: 3955) .

[1] . إرشاد الأذهان إلى أحکام الإیمان، ج‏2، ص 170.