حکم کسی که خود ارضایی انجام می دهد تا به دختران نامحرم نگاه نکند، چیست؟
پرسش
من خودارضایی می کنم تا در خیابان و جای دیگر به دختر، بد نگاه نکنم؛ حکم من چیست؟
پاسخ اجمالی

خود ارضایی در متون دینی از گناهان کبیره می باشد و در اسلام حرام است و مجازاتی نیز بر آن قرار داده شده است. اقدام به ترک همیشگی این گناه و طلب استغفار از حضرت احدیت، به مثابه توبه ی حقیقی و عملی آن و بهترین راه جبران خسارت های وارده ی پیشین می باشد.

برای این که کسی گناهی را ترک کند –مانند بد نگاه کردن به نامحرم-، نباید گناه دیگری را انجام دهد و راه حل، انجام گناه نیست؛ بلکه، بهترین راه برای خلاصی کامل از خود ارضایی، ازدواج می باشد.

اگر ازدواج ممکن نباشد، با دوری کردن از محیط های خلوت و پرکردن اوقات فراغت با برنامه هایی هم چون مطالعه، ورزش، قرائت و حفظ قرآن، عبادت، روزه گرفتن، ارتباط با افراد متدین و خود ساخته و... می توان شرایط و زمینه های گناه را از بین ببرید.

پاسخ تفصیلی

خود ارضایی در متون دینی از گناهان کبیره می باشد و در اسلام حرام است و مجازاتی نیز بر آن قرار داده شده است. اقدام به ترک همیشگی این گناه و طلب استغفار از حضرت احدیت، به مثابه توبه ی حقیقی و عملی آن و بهترین راه جبران خسارت های وارده ی پیشین می باشد. [1]

البته گاهی شرع مقدس، ارتکاب حرام را به خاطر اضطرار و عسر و حرج جایز می داند؛ اما مورد سؤال جزء این حالات شمرده نمی شود.

برای این که کسی گناهی را ترک کند –مانند بد نگاه کردن به نامحرم-، نباید گناه دیگری را انجام دهد و راه حل، انجام گناه نیست؛ پس، نباید به خاطر ترک گناه نگاه به دختران خیابان و نامحرم، گناه خودارضایی را انجام داد؛ بلکه،بهترین راه برای خلاصی کامل از خود ارضایی، ازدواج می باشد.

و اگر ازدواج ممکن نباشد، می توان از نکاتی که در ذیل می آید با توکل بر خدا بهره جست:

1- برای ترک خود ارضایی تصمیم جدی داشته باشید.

2- از مشاهده انواع عکس ها و فیلم های شهوت انگیز به شدت پرهیز کنید.

3- در انتخاب دوست دقت نمائید و افرادی را برگزینید که مشوق شما در این کار نباشند و همچنین از دوستی های نا مشروع با جنس مخالف جدا خودداری کنید.

4- از خیال پردازی دوری کنید و سعی کنید همیشه مشغول به کارهای مفید باشید ( مطالعه کتابهای غیر شهوت انگیز- ورزش سنگین و...) و به یاد داشته باشید بیکاری مساله ای است که اگر از آن دوری نکنید ممکن است شما را به هر چیزی وادارد.

5 – حتی الامکان سعی کنید در جایی تنها نباشید.

6 – روزه گرفتن برای کنترل خواسته های نفسانی و تقویت اراده شما بسیار مفید است .

اگر قادر به روزه گرفتن نیستید، سعی کنید پرخوری نکنید و یا حداقل به هنگام خواب شکم  شما بیش از حد معمول پر نباشد .

7 – از خوردن غذاهایی که باعث تحریکات جنسی می شود، پرهیز کنید ( موز- شکلات – انجیر- خرما- پیاز- فلفل - تخم مرغ - گوشت قرمز، غذاهای پرچرب و.....)

8- سعی کنید همیشه مثانه ی خود را خالی نگه دارید.

9-  شبها قبل از خواب مطالعه کنید و همچنین هرگز به رو نخوابید... [2]

برای اطلاع بیشتر رجوع شود به پاسخ سؤالات 1618 (سایت: 1627) و 2987 (سایت: 3231) و 6076 (سایت: 6565) و 1028 (سایت: 1083)   و 1544 (سایت: 1575) و 1753 (سایت: 1744) و 1396 (سایت: 1420) .

[1]   . اقتباس از پاسخ سؤال 1618 (سایت: 1627) .

[2]   . اقتباس از پاسخ سؤال 1618 (سایت: 1627) .