سند شیوه های خواندن صد لعن و صد سلام در زیارت عاشورا چیست؟
پرسش
بعضی از علما معتقد هستند در زیارت مقدس عاشورا در موارد100 لعن و 100 سلام گفتن فراز آخر کفایت می کند و نیاز به گفتن کل فراز نمی باشد اگر این جمله نیز صحیح است لطفاً سند آنرا ذکر فرمائید متشکرم موفق و موید باشید.
پاسخ اجمالی

در مورد چگونگى خواندن زیارت عاشوراء ، پیشنهاد شده است کسانی که  فرصت صد بار سلام و صد بار لعن را به طور کامل نداشته باشند می توانند به شیوه دیگری این زیارت را خوانده و از ثواب آن بهرمند  شوند. از امام هادى (ع) نقل شده فرمود: " کسى که در زیارت عاشورا، در فراز لعن، یک بار آن را کامل بخواند (اللهم العن اول ظالم ظلم . .). سپس 99 بار بگوید اللهم العنهم جمیعا، مانند آن است که همه این فراز لعن را صد بار گفته است، همچنین اگر یک بار فراز سلام را تا آخر به طور کامل بخواند، سپس 99 بار بگوید: «السلام على الحسین، و على على بن الحسین و على اولاد الحسین و على اصحاب الحسین‏» مانند آن است که همه فراز سلام را به طور کامل خوانده است ".[1]

[1]. شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشور: حاج میرزا ابوالفضل تهران کلانتر (1273 ـ 1316ق) تحقیق و تکمله: سید علی موحد ابطحی اصفهانی. قم، چاپ سید الشهدا، 1368ش، 2جلد.