آیا بیرون آوردن انگشتر در بین وضو موجب قطع موالات شده و اعادۀ وضو لازم است؟
پرسش
سلام علیکم؛ اگر در هنگام وضو در دست انگشتر(طلا) باشد، آیا بیرون آوردن آن در بین وضو موجب قطع موالات شده و اعادۀ وضو لازم است؟
پاسخ اجمالی

به دلیل آن که موالات، موضوعی عرفی است، با درآوردن انگشتر، موالات بهم نمی خورد. [1]

در سایر موارد نیز باید به شیوه­ای عمل کرد که وضو از حالت پیوستگی خود خارج نشود و تشخیص آن نیز بر عهدۀ عرف است.

[1]. استفتا از سایت دفاتر آیات عظام: خامنه ای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.