نمازهای مستحبی به صورت چند رکعتی خوانده می شود؟
پرسش
در نمازهای مستحبی که گفته می شود بیست یا ... رکعت نماز، آیا باید همه را با یک سلام خواند یا هر دو رکعت یک سلام؟
پاسخ اجمالی

نمازهای مستحبی به صورت دو رکعت، دو رکعت و هر دو رکعت با یک تشهد و سلام خوانده می شود، مگر در مورد نماز مخصوصی دلیل داشته باشیم که به صورت دیگر خوانده شود؛ مثل نماز وتر که یک رکعتی است و نمازی که در شب عید غدیر خوانده می شود که دوازده رکعت است. هر دو رکعت یک تشهد دارد و در پایان رکعت دوازدهم باید سلام داد.[1]

[1] سید بن طاوس، اقبال الاعمال، ص452، تهران، دارالکتب الاسلامیة، 1367.