آیا دندان هم بعد از کشیدن توسط دندانپزشک مثل سایر عضو های بدن وقتی که قطع شد باید دفن شود؟
پرسش
آیا دندان هم بعد از کشیدن توسط دندانپزشک مثل سایر عضو های بدن وقتی که قطع شد باید دفن شود؟
پاسخ اجمالی
دفن اجزاى جدا شده از بدن مسلمان مُرده، حتّى دندان و مانند آن واجب است، اما دفن کردن مو، ناخن، دندان و خون انسان زنده مستحب است.[1]

[1]. جمعى از پژوهشگران، زیر نظر شاهرودى، سید محمود هاشمى، فرهنگ فقه مطابق مذهب اهل بیت علیهم السلام، ج‌3، ص 643 و 655، مؤسسه دائرة المعارف فقه اسلامى، قم، اول، 1426 ه‍ ق؛ مجلسى، محمد تقى، لوامع صاحبقرانى، ج‌2، ص 85، مؤسسه اسماعیلیان، قم، دوم، 1414 ه‍ ق.