آیا به نظر مراجع محترم تقلید، پرداخت خمس به تمام درآمد زن شاغل همسر دار، تعلق میگیرد؟
پرسش
آیا به نظر مراجع محترم تقلید، پرداخت خمس به تمام درآمد زن شاغل همسر دار، تعلق میگیرد یا فقط به مالی که در پایان سال خمسی مازاد بوده و زیاد آمده است؟
پاسخ اجمالی

سلام علیکم, به جواب مراجع محترم تقلید دقت فرمائید:

سؤال : آیا به درآمد زنى که براى خود کسبى داشته و مخارج او را شوهر مى‏دهد، خمس تعلّق مى‏گیرد؟

همه مراجع: آرى، باید خمس آن را بدهد ولى اگر مقدارى از آن را در نیازهاى زندگى خرج کرده باشد، تنها باید خمس باقى مانده را بدهد. [1]

نمایه های مربوط:

1- سؤال 2624 (سایت: 2903) (پرداخت خمس ذریه پیامبر).

2- سؤال 898 (سایت: 986) (دلیل وجوب خمس).

[1] توضیح‏المسائل مراجع، م 1757 ؛آیت‏الله نورى، توضیح‏المسائل، م 1753؛العروة الوثقى، ج 2، م 83 ؛آیت‏الله خامنه‏اى، اجوبة الاستفتاءات، س 997 دفتر آیت‏الله وحید.   به نقل از نرم افزار پرسمان.