آدرس منابع بحث مجازات های جهنم کدام است؟
پرسش
لطفاً چندین منبع برای عذابهای جهنمی با ذکر صفحات وب آدرس پست الکترونیکی من بفرستید.
پاسخ اجمالی

بحث از معاد و قیامت و جهنم و عذاب های آن در آیات متعددی از قرآن کریم آمده است. بهترین منبع برای تحقیق در زمینه معاد و قیامت کتب تفاسیر است. برای مطالعه و آگاهی شما به آدرس هایی از تفسیر نمونه [1]  اشاره می کنیم:

1. مجازات کافران و مجرمان، تفسیر نمونه، ج‏21، ص: 343

2. مجازات کافران و مجرمان، تفسیر نمونه، ج‏22، ص: 52

3.  مجازات سرکشان، تفسیر نمونه، ج‏9، ص: 164

4.   مجازاتهاى تربیتى‏، تفسیر نمونه، ج‏17، ص: 159

5. مجازات دشمنمان خدا، تفسیر نمونه، ج‏20، ص: 259

6. عذابهاى رنگارنگ‏، تفسیر نمونه، ج‏5، ص: 282

7. چهره‏هاى گوناگون عذاب الهی، تفسیر نمونه، ج‏22، ص: 369

8. مراحل چهارگانه مجازات الهى‏، تفسیر نمونه، ج‏12، ص: 58

برای دسترسی به متن تفسیر نمونه به www.noorlibe.com  مراجعه فرمائید.

[1]. مکارم شیرازى، ناصر، تفسیر نمونه‏، ناشر، دار الکتب الإسلامیة، تهران‏، 1374 ش‏