بلند گذاشتن ناخن دختر، چه حکمی دارد؟
پرسش
بلند گذاشتن ناخن دختر، چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

بلند گذاشتن ناخن به خودی خود اشکالی ندارد، بلکه روایاتی در این باره وارد شده است که بانوان می توانند مقداری از ناخن خود را به جهت زینت بلند نگه دارند.[1]

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این سؤال چنین است:

اشکالی ندارد. لینک به سایت استفتائات

البته باید توجه داشت اگر زیر ناخنی که بیشتر از معمول بلند است، مقداری چرک جمع شود که مانع وصول آب شود باید برای وضو و غسل برطرف نمود.[2]

[1]. مجلسی، محمدباقر، بحار الانوار، ج 73، ص 123، موسسه دار الوفاء، بیروت: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص)‏ لِلرِّجَالِ قُصُّوا أَظَافِیرَکُمْ وَ لِلنِّسَاءِ اتْرُکْنَ مِنْ أَظَافِیرِکُنَّ فَإِنَّهُ أَزْیَنُ لَکُنَّ».

[2]. توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص‏ 176، م 291.