کد سایت fa6280 کد بایگانی 6088 نمایه حدیث امام علی (ع) در باره عید فطر
طبقه بندی موضوعی درایه الحدیث
اصطلاحات عید فطر ، فطریه
گروه بندی اصطلاحات طبقه‌بندی نشده
خلاصه پرسش
این حدیث از کیست؟ "این (عید فطر) عید کسی است که خدا روزه اش را پذیرفته و نمازش را ستوده است و هر روز که خدا را نافرمانی نکند آن روز عید است".
پرسش
این حدیث از کیست؟ "این (عید فطر) عید کسی است که خدا روزه اش را پذیرفته و نمازش را ستوده است و هرروز که خدا را نافرمانی نکند آن روز عید است".
پاسخ اجمالی

حدیث مورد سؤال از امام علی (ع) است.

قال امیر المؤمنین (ع): "فِی بَعْضِ الْأَعْیَادِ إِنَّمَا هُوَ عِیدٌ لِمَنْ قَبِلَ اللَّهُ صِیَامَهُ وَ شَکَرَ قِیَامَهُ وَ کُلُّ یَوْمٍ لَا یُعْصَى اللَّهُ فِیهِ فَهُوَ عِیدٌ".[1]

[1] نهج‏البلاغة، ص 551، شماره 428.