کد سایت fa7066 کد بایگانی 6970 نمایه ارجحیت تسبیحات حضرت زهرا (س) بر نماز نافله بین فریضتین
طبقه بندی موضوعی گوناگون|حضرت زهرا (س)
خلاصه پرسش
اگر در بین نماز جماعت تنها فرصت انجام یکی از مستحبات وجود داشته باشد، در آن صورت ذکر تسبیحات حضرت زهرا (س) ارجحیت دارد یا ادای نافله؟
پرسش
اگر در مسجد مابین فریضتین مغرب و عشاء تنها فرصت ذکر تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها یا ادای نماز غفیله باشد کدام عمل ارجحیت دارد؟ بعبارت دیگر در صورت تنگی وقت و جهت رسیدن به جماعت عشاء آیا بهتر است به ذکر تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها اکتفا کرد یا اینکه بهتر است از ذکر تسبیحات صرف نظر نموده و غفیله را بجا آورد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع عظام در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

بهتر بودن مطرح نیست هر کدام داراى فضیلت است و مکلّف مخیّر در انجام هر یک از آن دو است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

همه آنها مانند هم اند ولی رسیدن به نماز جماعت ارجح است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

ذکر تسبحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) فضیلت بیشتری دارد .

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) در پاسخ به سؤال مذکور چنین فرموده اند:

تسبیحات فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر هر نافله ای فضیلت دارد و در صورت محدود بودن وقت، افضل تسبیح زهرا سلام الله علیها است.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه شود:

1. نمایه: قضای اعمال مستحبی، سؤال شماره 2751 (سایت: 2988).

2. نمایه: فضیلت نماز جماعت، سؤال شماره 2844 (سایت: 3077).

3. نمایه: نمازهای مستحبی، سؤال شماره 5735 (سایت: 6105) .