نماز خواندن در مکانی که نمی‌دانیم غصبی است، چه حکمی دارد؟
پرسش
وقتی برای گردش بیرون می‌رویم، گاهی در جایی نماز می‌خوانیم که نمی‌دانیم متعلق به کیست، آیا نمازمان صحیح است؟
پاسخ اجمالی
فتوای مراجع تقلید در این‌باره چنین است: اگر نمازگزار در جایى که نمی‌داند غصبى است نماز بخواند و بعد از نماز بفهمد، یا در جایى که غصبى بودن آن‌را فراموش کرده نماز بخواند و بعد از نماز یادش بیاید، نماز او صحیح است.[1]
پس بر فرض سؤال، نماز شما صحیح است.

[1]. ر.ک: امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج ‌1، ص 484، م 869، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ هشتم، 1424ق.