دختری هست که به من ابراز علاقه شدید می کند و به اصرار توسط پیامک و رفت و آمد به مغازه ام با من ارتباط برقرار کرده در ضمن او ناراحتی اعصاب شدید دارد، آیا می توانم ارتباطم را با او ادامه دهم؟
پرسش
سلام دختری هست که به من ابراز علاقه شدید میکند وبه اصرار توسط پیامک و رفت و آمد به مغازه ام با من ارتباط برقرار کرده در ضمن او ناراحتی اعصاب شدید دارد و همین باعث شده که من هر چه قدر بخواهم از او قطع ارتباط کنم از ترس اینکه مبادا بلایی سر خودش بیاورد از این کار منصرف میشوم مجرد هستم وقصد ازدواج با او را هم ندارم اگر با او قطع ارتباط کنم و برایش مشکلی پیش بیاید من گناهکارم تکلیف چیست من نماز میخوانم و دچار تردید و عذاب وجدان شده ام
پاسخ اجمالی

ارتباط بین دختر و پسر در اسلام در محدوده خاصی تعریف شده است. در همین سایت به برخی سؤالات درباره نحوه ارتباط بین دختر و پسر جواب داده شده است. [1]

شما غیر از محدوده مشخص شده توسط اسلام وظیفه دیگری ندارید، اگر دختر مورد نظر، از شما تقاضای غیر شرعی دارد قطعا در برابر وی هیچ وظیفه ای ندارید، آیا به نظر شما شخص می تواند و اصلاً حق دارد به خاطر برخی از احتمالات خودش را به گناه آلوده کند؟ در روایات اسلامی وارد شده است که انسان به خاطر خوش آمد دیگران و اطاعت از خواسته های آنان،نمی تواند در برابر خداوند معصیت کند. [2]

از طرفی از کجا معلوم که این اظهار مریضی از طرف ایشان واقعیت داشته باشد و برای به دام انداختن شما نباشد؟

اما اگر ایشان را مناسب برای ازدواج می دانید و قصد ازدواج هم دارید می توانید با اجازه بزرگترهای دو فامیل اقدام به خواستگاری کنید.

[1] به سؤالات 1044 (سایت: 1110) (اسلام و ارتباط سالم بین دختر و پسر)، 7385 (سایت: 7982) (حکم ارتباط و دوستی دو جنس مخالف)، مراجعه کنید.

[2] صدوق ،محمد بن علی، من لایحضره الفقیه،ج2، ص 621،انتشارات جامعه مدرسین،1413، قم.