کدام سوره به هنگام نزول هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه نموده اند؟
پرسش
کدام سوره به هنگام نزول هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه نموده اند؟
پاسخ اجمالی

طبق آنچه را که در منابع روایی آمده، این ویژگی برای سوره انعام ذکر شده است.

امام صادق (ع) در این باره می فرماید: سوره انعام جملگى و به صورت دفعی فرو فرستاده شده است؛ در حالى که هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه مى‏نمودند تا آن که بر حضرت محمّد (ص) فرو فرستاده شد، پس آن را بزرگ دارید و گرامى شمارید که همانا اسم اعظم خداوند در هفتاد جاى آن برده شده است، اگر مردم مى‏ دانستند که این سوره دارای چه حقایقی است، آن را رها نمى‏ساختند.[1]

این پرسش پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 2، ص 622، ح 12، دار الکتب الإسلامیة، تهران، 1365 ش.