مصرف مشروبات الکلی به دستور پزشک چه حکمی دارد؟
پرسش
خوردن مشروب الکلی به عنوان دارو و به مقدار خیلی کم چه حکمی دارد؟ آیا باید از رفت و آمد با این فرد اجتناب کرد؟
پاسخ اجمالی

شراب و کلیه مسکرات، از محرمات است و مصرف آن از گناهان کبیره مى‌باشد، بله چنانچه طبق تشخیص پزشک متخصص و مورد اطمینان (از نظر تعهد و تدیّن)، یقین یا اطمینان حاصل شود که معالجه بیمار منحصر به آشامیدن آن است و جایگزین نداشته باشد[i]، مى‌توان براى درمان به مقدار ضرورت مصرف کرد.[ii] پس رفت و آمد کردن با این افراد اشکالی ندارد.
لینک به سایت استفتائات

[i] البته امروزه با توجه به کثرت و تنوع داروهای درمانی، احتمال منحصر بودن درمان به استفاده از مسکرات، بسیار ضعیف است.
[ii]. فاضل لنکرانى، محمد، جامع المسائل، ج‌2، ص361، س133 ، انتشارات امیر قلم، قم، یازدهم، بی تا.