اثر قرائت سوره فتح در نماز مستحبی هر شب از ماه رمضان چیست؟
پرسش
اثر قرائت سوره انا فتحنا در نماز مستحبی هر شب از ماه رمضان چیست؟
پاسخ اجمالی
در ارتباط با اثر و نتیجه قرائت سوره انا فتحنا(فتح) در نماز مستحبی هرشب از ماه رمضان روایات چنین می‌گویند:
مسعودی می‌گفت شنیدم هرکس در هر شب‌ ماه مبارک رمضان سوره فتح را در نمازهای مستحبی بخواند در آن سال از گزند حوادث محفوظ می‌ماند. [1]
البته، روایتی دیگر، این اثر و نتیجه را تنها با خواندن سوره فتح در نماز شب اول رمضان اعلام می‌دارد:
امام(ع) فرمود: کسی که هنگام حلول ماه رمضان دو رکعت نماز مستحبی بخواند و در رکعت اول ام الکتاب(حمد) و سپس فتح را بخواند و در رکعت دوم هر سوره‌ای که دوست داشت؛ پروردگار در آن سال نگهبان او در مقابل بدی­ها  خواهد بود و پیوسته تا ماه رمضان سال آینده تحت حمایت خداوند خواهد بود. [2]

[1]. سید ابن طاووس، رضی الدین علی، الاقبال بالاعمال الحسنة، ج‏ 1، ص 22، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، 1409ق.
[2]. همان، ص 87.