این روایت در منابع خبری منتشر شده است اما بنده خودم هر چه جستجو کردم منبعی برایش پیدا نکردم، چنانچه ممکن است صحت و سقم آن را بررسی فرمایید متشکرم امام صادق علیه السلام فرموده اند با خواندن سوره یاسین پس از نماز صبح ، سوره فتح پس از نماز ظهر، سوره نبأ پس از نماز عصر، سوره ملک پس از نماز مغرب و سوره واقعه پس از نماز عشاء عمرا پریشان نمی شوید.»
پرسش
این روایت در منابع خبری منتشر شده است اما بنده خودم هر چه جستجو کردم منبعی برایش پیدا نکردم، چنانچه ممکن است صحت و سقم آن را بررسی فرمایید متشکرم امام صادق علیه السلام فرموده اند با خواندن سوره یاسین پس از نماز صبح ، سوره فتح پس از نماز ظهر، سوره نبأ پس از نماز عصر، سوره ملک پس از نماز مغرب و سوره واقعه پس از نماز عشاء عمرا پریشان نمی شوید.»
پاسخ اجمالی
کاربر گرامی؛
با جست‌و جویی که در منابع روایی معتبر صورت پذیرفت حدیثی به این مضمون را نیافتیم و احتمالا این متن برگرفته و ترکیبی از چند روایت است؛ مانند:
«عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ ع‏ ... أَقْوَى الْأَسْبَابِ الْجَالِبَةِ لِلرِّزْقِ إِقَامَةُ الصَّلَاةِ بِالتَّعْظِیمِ وَ الْخُشُوعِ وَ قِرَاءَةُ سُورَةِ الْوَاقِعَةِ خُصُوصاً بِاللَّیْلِ وَ وَقْتِ الْعِشَاءِ وَ سُورَةِ یس‏ وَ تَبَارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ وَقْتَ الصُّبْحِ‏ و ...»؛[1] امام حسن(ع) فرمود: نیرومندترین اسباب جلب روزى نماز خواندن با تعظیم و خشوع و خواندن سوره واقعه است بویژه در شب و وقت عشاء، و هم سوره یس و " تَبارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ "‏ در صبح، و... می‌باشد.
نمایه های مرتبط:
نمایه 37699:( ثواب خواندن سوره یس )
نمایه 96410: ( فضیلت قرائت سوره یس )
نمایه 87157: ( تعالیم و آموزه‌های سوره نبأ )
نمایه 68408: ( ثواب خواندن سوره ملک )
نمایه 38002: ( سوره واقعه، سوره امام علی(ع) )

[1]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 73، ص 319، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.